Ahmet Davutoğlu’nda zirai don açıklaması

Ahmet Davutoğlu: “Zirai Don Felaketi Tarımsal Üretime Ciddi Zararlar Verdi”

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Türkiye genelinde birçok bölgede etkili olan don olayının tarımsal üretime ciddi zararlar verdiğine dikkat çekerek, bu felaketten etkilenen çiftçilere destek olunmasını vurguladı.

Ahmet Davutoğlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, zirai donun etkilerine değinerek şunları belirtti:

“Zirai don felaketinden etkilenen tüm çiftçi kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kırsal Kalkınma, Tarım ve Gıda Güvenliği Başkanımız Mahir Sayın, dondan zarar gören bölgelerde incelemeler yapacak ve durumu takip edecektir.

Zirai don felaketi, birçok tarım ürününde ciddi zararlara neden oldu. Tarım, ülkemizin geleceği için hayati öneme sahiptir; bu yüzden çiftçilerimizin zararlarının telafi edilmesi büyük bir aciliyet taşımaktadır. Bu doğal afetin TARSİM tarafından değerlendirilerek gerekli desteğin sağlanması gerekmektedir.”

Related Posts

Samsun’da uyuşturucuya dört gözaltı

Samsun’un üç ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyonda dört şüpheli gözaltına alındı.

Meteorolojiden fırtına uyarısı

Çanakkale, Balıkesir ve Bursa için fırtına uyarı verildi.

Arı kovanlarının bulunduğu depo alev aldı

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Yangında kovanlar zarar gördü.

Denizde korku dolu anlar: Tekne bir anda alabora oldu

Antalya’da denizde bir tekne alabora oldu. Teknedeki 4 kişi, sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

İYİ Parti’li Çömez: ‘Selefi cihatçı Bouidani’ye Türk vatandaşlığı verildi’

İYİ Parti’li Turhan Çömez, Suriye merkezli selefi cihatçı Ceyş ul-İslam örgütünün liderliğini yapmış ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Essam Bouidani’ye Türk vatandaşlığı verildiğini öne sürdü.

İstanbul’un kentsel dönüşüm çıkmazı

Deprem, İstanbul’un en önemli gündemi olmasına rağmen kentsel dönüşümde bir türlü istenen mesafe alınamadı. 6,2 büyüklüğündeki deprem, bu sorunu bir kez daha gündeme taşıdı. En az 1,5 milyon riskli binanın olduğu da dikkate alınınca vakit kaybedilmemesi hayati önemde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir